PRINTSERVICE

Mooi en verzorgd drukwerk tegen een scherpe prijs!
Maak hieronder uw keuze.

Flyers drukken bij Qua

Flyers

U wilt uw doelgroep snel bereiken? Kies de papiersoort en -dikte die u wenst. 135gr is de standaard voor een gewone flyer.

Affiches

Affiches

Uw evenement laten opvallen of een reclamecampagne opstarten. Mogelijk in verschillende formaten.

Visitekaartjes

Visitekaartjes

Dat is de eerste indruk die u maakt wanneer u iemand dit kaartje geeft. Een adreskaartje mag best wat uitstraling hebben.

Folders

Folders

2- en 3-luik folders zijn ideaal wanneer u veel informatie wil meedelen op een toch handig formaat, dat past in een Amerikaanse omslag.

Kaarten

Kaarten

Deze kunnen voor allerlei toepassingen dienen: uitnodiging voor een verjaardagsfeest of een evenementgeboortekaartjes, communiekaarten,... Noem maar op. Enkele kaarten of dubbel geplooid.

Notitieblokken

Notitieblokken

Ze zijn in 3 formaten verkrijgbaar, met uw hoofding erop. Ideaal als een geschenk voor uw klanten. De blaadjes worden per 25 of 50 gelijmd en zijn eenvoudig afscheurbaar.

Doorschrijfsets

Doorschrijfsets

Voor bestelbonnen of werkbonnen. Door het carbonpapier met kleurafgevende lagen heb je meteen een kopie voor de klant beschikbaar. De set kan 2 of 3 lagen hebben in een formaat A5 of A4.

Bureaukalenders, wandkalenders, posterkalenders, pocketkalenders

Kalenders

Dat is het meest ideale geschenk voor uw zakenrelaties. Er zijn verschillende types verkrijgbaar. Zo sta je een heel jaar lang in de belangstelling bij uw klanten.


Enveloppen

Enveloppen

Deze bestaan in vele formaten, met/of zonder venster. Let wel op bij het ontwerpen, dat je minstens 9 mm van de bovenkant blijft. Wilt u aflopend drukken is dit wel met een meerkost.

Borden en panelen

Borden en panelen

Reclameborden laten uw bedrijf nog meer opvallen in het straatbeeld. Er zijn verschillende soorten materialen beschikbaar.Placemats

Placemats

Ideaal voor bistro's, restaurtants, scholen en bedrijven. Wordt steeds eenzijdig bedrukt op een formaat A3 (420 x 297 mm).presentatiemappen

Presentatiemappen

Steek de documenten in een handige presentatiemap die helemaal ontworpen is in de huisstijl van uw bedrijf.
Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Voor elke gelegenheid kan een cadeaubon van pas komen. Voor winkels, restaurants, bistro's, noem maar op...

Kranten

Kranten

Teveel informatie voor een folder? Waarom er geen krantje van maken. Het is eens iets anders! Het kan een verschil uitmaken en valt meteen op.

Joshua Insanus

Geboortekaartjes

Het ontwerp is iets heel persoonlijks, waar wij kunnen bij helpen. Er zijn heel veel formaten mogelijk.Joshua Insanus

Kerstkaarten

Tijdens de kerstperiode wensen delen met je familie, je vrienden en ook een ideaal moment om de klantenrelaties te versterken.Joshua Insanus

Nieuwjaarskaarten

Eindejaarsfeesten en nieuwjaar brengen wensen met zich mee. Zowel prive als op zakelijk vlak. Die kleine investering is verwaarloosbaar in vergelijking met het positieve effect op langere termijn.

Joshua Insanus

Communiekaarten

Voor heel wat jonge mensen een grote gebeurtenis in hun leven. Uitnodigingen en bedankingskaartjes zijn mooie herinneringen achteraf.


Joshua Insanus

Bedrijfsbrochures

U wil uw bedrijf in de kijker zetten met een mooi ogende brochure op mat of glanzend papier. Uw klanten leren uw bedrijf en waar het voor staat beter kennen. Zelfs kleine oplages zijn geen probleem.

Joshua Insanus

Immoborden

Te koop of te huur. De V-borden worden op een stevige kanaalplaat gedrukt van 3,5 mm dik en worden eveneens gerild. Er wordt een dubbelzijdige kleefstrook meegeleverd. Verkrijgbaar in verschillende formaten. Effen werfborden drukken we eveneens.

Contacteer QUA3

QUA3 kan uw project mee helpen uitwerken.Contactgegevens